





Naše restaurace nabízí jídlo české i mezinárodní, jenž pro Vás připravuje náš zkušený tým.
Součástí je zimní zahrada s kapacitou 36 osob, salónek pro 25 osob a v létě zahrádka na nádvoří s kašnou.
Zimní zahrada i salónek jsou ideální prostory pro pořádání firemních i soukromých akcí jako například svatby, promoce a oslavy narozenin.
Zažijte krásnou atmosféru a přijďte nás navštívit.
Jídelní a nápojový lístek
Denní menu
PO - PÁ 11:00-15:00
polévka z hlívy ústřičné
rýže
bramborová kaše
domácí bramboráčky
Stálá nabídka
Polévka
Předkrmy
Česká tradiční jídla
karlovarský knedlík, brusinky, citron
domácí tatarská omáčka, hranolky Julienne
Bavorský bramborový salát
Saláty
kuřecí maso, ančovičkový dresink, opečená slanina, krutony, parmezán
olivami a červenou cibulkou
Z grilu a pánví
restované fazolky se slaninou, demi glace s portským vínem
Těstoviny a lehká jídla
Přílohy
Dezerty
Nápojový lístek
Pivo a víno
Diky důmyslné vinifikaci, kdy 20 % vína zrálo šest měsíců v dubových sudech a zbytek v nerezových tancích, či ležení na jemný kvasničních kalech, vzniká komplexní, vyvážené a harmonické víno.
Červená víno s fialovými odlesky. Vůně vykazuje vrstvy švestkového aroma a aroma červených třešní s borůvkou, černým rybízem a pikantním červeným ovocem.
uché červené víno z jižní francouzské oblasti Languedoc-Roussillon. Ve vůni se projevuje červené a černé ovoce - jahody, ostružiny. Chuť plná, nenáročná s lehce zemitým závěrem.
Víno intenzivní červené barvy s vůní přezrálých višní. Chuť je plná, jemně taninová, zakulacená zráním vína v dubovém sudu. Výborně uplatní své nevšední vlastnosti ve spojení se zvěřinou, nezklame ovšem ani v případě, že jej podáváme k drůbežímu masu nebo sýrovému nářezu